Βλέπεις: 'Siga y silente'

ΜουσικήΤζαζΣυναυλία

Siga y Silente

Συμβαίνει

  • Σάββατο • 6 Απρ • Ώρα: 21:30

Είσοδος

Εισιτήριο: 12€

Διάρκεια

145 '

Τοποθεσία

Filippou - Cafe Classique

Ερμού 53, Βόλος

2421 039283

Siga y Silente | Greco-Andalucian Jazz | Bereris & Zegri Duo

Το ευρηματικό ντουέτο του πιανίστα Γιώργου Μπερερή και του Ανδαλουσιανού κρουστού Lucas Zegrί, έπειτα από μια σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων σε φεστιβάλ και σκηνές της Ισπανίας και της Ολλανδίας, θα πραγματοποιήσει την πρώτη τους περιοδεία στην Ελλάδα.
Το project τους ονομάζεται Sigá y Silente και βασίζεται σε προσωπικές τους συνθέσεις όπου οι ήχοι του φλαμένκο συνδυάζονται με την τζαζ και την ελληνική παραδοσιακή μουσική. Οι δύο ταλαντούχοι μουσικοί δημιουργούν μια μυσταγωγική ατμόσφαιρα μπλέκοντας το πιάνο με μια πλούσια γκάμα από κρουστά όργανα προερχόμενα από τις παραδόσεις της Ανδαλουσίας, της Κούβας, της Βραζιλίας και των βαλκανίων. 
Βάση τους είναι η Ολλανδία, όπου και γνωρίστηκαν κατά την διάρκεια των σπουδών τους στο κονσερβατόριο του Ρότερνταμ. Αυτή την περίοδο προετοιμάζουν τον πρώτο προσωπικό τους δίσκο που θα ηχογραφηθεί στην Αθήνα κατά την ολοκλήρωση της περιοδείας τους.

Τηλ κρατήσεων 2421039283

*Στην τιμή του εισιτηρίου δεν περιλαμβάνεται ποτό ούτε είναι υποχρεωτική η κατανάλωση.
*Τα τραπέζια είναι τεσσάρων ατόμων. Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι (4 εισιτήρια) θα κάθονται μαζί με άλλους.