Βλέπεις: 'Όταν ξανά πέθανα'

ΘέατροΚωμωδίαΠαράσταση

Όταν ξανά πέθανα

Συμβαίνει

  • Κυριακή • 22 Σεπ • Ώρα: 21:00

Είσοδος

Εισιτήριο: 20€, 25€

Μαζί με τον Λάκη, πρωταγωνιστεί η Παρθένα Χοροζίδου, που έρχεται για να λύσει τον χρησμό αυτής της μεταφυσικής κωμωδίας!
Τώρα που το φως έγινε ψεύτικο, έρχεται το σκοτάδι να φωτίσει.
Ένας άνθρωπος πεθαίνει, ο Λάκης Λαζόπουλος, και ξαφνικά βρίσκεται όρθιος στο νεκροταφείο καθώς ένα από τα νεύρα του δεν έχει πεθάνει και συμπαρασύρει και τα υπόλοιπα.
Ανατινάζεται το σύμπαν του και έτσι στα τριήμερα του, τους περιμένει στο νεκροταφείο να συζητήσουν μαζί του όλοι οι συγγενείς και φίλοι.
Τι έγινε κι αυτός πήδηξε από τον 6ο όροφο του ψυχιατρείου μαζί με το κούφωμα;
Τι έχει να του πει ο κολλητός του; Η μάνα του; Η δεύτερη γυναίκα του; Η γκόμενα του; Η καθαρίστρια; Ο αδερφός του; Ο πεθαμένος ψυχίατρος και κυρίως, τι έχει να του αποκαλύψει η πρώτη του γυναίκα, η Παρθένα Χοροζίδου, που έχει εγκαταλείψει τα εγκόσμια και ζει σε ένα μοναστήρι.
Μαζί με τον Λάκη Λαζόπουλο και την Παρθένα Χοροζίδου, μια ταλαντούχα ομάδα ηθοποιών με τους  Κωνσταντίνο Μουταφτσή, Βασιλική Σουρρή, Μαρία-Νεφέλη Χρονοπούλου, Φαίδρα Σκλήρη, Κωνσταντίνο Γιάννη, Λαζάρια Σαζεΐδου και Χρήστο Ντούλα.
Πιάνο επί σκηνής παίζει ο Θανάσης Μάντζαρης.
Γέλιο, με ένα σκοτάδι που έγινε φως, ίντριγκες, πάθη και δύο διαφορετικές πλευρές του ίδιου ανθρώπου ζητούν μια δεύτερη ευκαιρία για ζωή
Μπορούν να υπάρξουν δύο χαρακτήρες σε έναν άνθρωπο;

Εισιτήρια