Βλέπεις: 'City of the sun [usa]'

ΜουσικήIndieΣυναυλία

City of The Sun [USA]

Συμβαίνει

  • Τρίτη • 17 Οκτ • Ώρα: 21:00

Είσοδος

Εισιτήριο: Προπώληση: 12€
Ταμείο: 15€

Τοποθεσία

Cafe Santan

Εργατικού Κέντρου 12, Βόλος

6988 236 450 • 24210 76042

Η τελευταία επίσκεψή τους είχε χαρακτήρα εκτόνωσης συσσωρευμένης ενέργειας μετά το πανδημικό shutdown. Ήταν το καλοκαίρι του 2021 όταν οι City of The Sun έπαιρναν ξανά το δρόμο πάνω από τον Ατλαντικό για να εμφανιστούν μπροστά στο πιθανότατα αγαπημένο τους κοινό.
Η αμοιβαία αγάπη και εκτίμηση είχαν κάνει εκείνες τις εμφανίσεις των Νεοϋορκέζων αξέχαστες και πλέον που η συναυλιακή δραστηριότητα είναι η χωρίς αμφιβολία κορυφαία entertainment παράμετρος σε παγκόσμια κλίμακα, δε θα μπορούσε παρά να επαναληφθεί αυτό το reunion.
Ανεβάζοντας μερικά σκαλοπάτια τη συνολική εμπειρία του να βιώνει κάποιος το εξωστρεφές και inclusive ακουστικό folk rock των City of The Sun επί σκηνής, η Made of Stone Productions με ιδιαίτερη χαρά θα υποδεχθεί μια απο τις πιο αγαπημένες της μπάντες σε ένα ελληνικό tour, με 5 εμφανίσεις σε ισάριθμες πόλεις.
Εκμεταλλευόμενοι την ευκαιρία, οι Αμερικανοί indie/post/world rockers θα έρθουν σε προσωπική επαφή με ακόμα μεγαλύτερο κομμάτι του ελληνικού fanbase τους και κάνοντας ξεκάθαρο μια και καλή ότι κάποιες αγάπες είναι εδώ για να μείνουν...

Εισιτήρια:
- more.com
- καταστήματα Nova
- καταστήματα Public
- Cafe Santan 
- Illusion Streatwear