Βλέπεις: 'Μια συναυλία για τα μονοπάτια'

ΜουσικήΕλληνικήΣυναυλία

Μια Συναυλία για τα Μονοπάτια

Συμβαίνει

  • Σάββατο • 17 Αυγ • Ώρα: 21:30

Είσοδος

Εισιτήριο: 13€, 15€

Τοποθεσία

Σημείο Ενδιαφέροντος

στην εκδήλωση , Βόλος

Ο Τουριστικός και Αναπτυξιακός Σύλλογος Επαγγελματιών Τσαγκαράδας μας προσκαλεί σε μια βραδιά για τα μοναδικά μονοπάτια της Τσαγκαράδας! 

Ο Θοδωρής Κοτονιάς και η Σαββέρια Μαργιολά και παρέα το μουσικό τους σχήμα θα μας υποδεχτούν στο προαύλιο του ιστορικού τοπόσημου της Τσαγκαράδας, το Νανοπούλειο Δημοτικό Σχολείο, με έντεχνα και παραδοσιακά ηχοχρώματα. Μια όμορφη βραδιά που εκτός από νότες και χαμόγελα θα μοιράσει πίστη για ένα καλό σκοπό: 
"Εδώ και ένα χρόνο ο Σύλλογος σε συνεργασία με Εθελοντές, Τοπική Κοινότητα και Δήμο έχουμε κάνει τα πρώτα βήματα για να αποκατασταθεί το δίκτυο μονοπατιών και αναδειχθεί αυτός ο φυσικός πλούτος της Τσαγκαράδας. Οι βροχές του περασμε΄νου Σεπτεμβρίου ανέδειξαν ακόμα περισσότερο την ανάγκη φροντίδας και συντήρησης των μονοπατιών του χωριού μας. 
Έχει γίνει αποκατάσταση σε κάποια από τα καίρια σημεία που επλήγησαν το φθινόπωρο, ενώ καλντερίμια σε μήκος περίπου 15 χλμ έχουν καθαριστεί και ανανεώνεται σταδιακά η σήμανσή τους.
Για εμάς η ανάπτυξη του αυτού του δικτύου καλντεριμιών και μονοπατιών αποτελεί έναν στρατηγικό σχεδιασμό για την μελλοντική αναπτυξιακή πορεία του χωριού μας.
Είμαστε ακόμη στην αρχή και πολλά πρέπει να γίνουν, όμως ένας ολοκληρωμένος σχεδιασμός έχει ήδη αρχίσει να συγκροτείται και το νερό έχει μπει στο αυλάκι!"
 
Η ομάδα των διοργανωτών και οι φίλοι του συλλόγου μας περιμένουν όλους το Σάββατο σε μια σεληνόλουστη συναυλία στη δροσιά του Νανοπούλειου στην καρδιά της Τσαγκαράδας να περάσουμε μαζί μια όμορφη βραδιά και ..από μονοπάτια της μουσικής να "αγκαλιάσουμε" τα μονοπάτια του τόπου μας..

Εισιτήρια προπωλούνται από :
- Κεχαΐδης μουσικός οίκος στον Bόλο
- Aleka's House εστιατόριο/ διαμονή στην Τσαγκαραδα
- Aπαλού bistrot στην Τσαγκαράδα
- Πάραλος bar στον Αη Γιάννη Πηλίου